HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ 2024 – 2025 AKADEMİK YILI YURTDIŞINDAN ÖĞRENCİ KABULÜ İÇİN MÜLAKATA ÇAĞRILAN ADAYLARIN LİSTESİ

2024 – 2025 Akademik Yılı yurtdışı öğrenci kontenjanlarına yapılan başvurular Fakülte Dekanlıklarınca belirlenmiş Yurtdışından Öğrenci Kabulü Değerlendirme Komisyonları tarafından “Hacettepe Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Düzeyinde Yurtdışından Öğrenci Kabul Yönergesi” ve “Ön Lisans ve Lisans Düzeyinde Yurtdışından Öğrenci Kabulüne İlişkin Usul ve Esaslar” çerçevesinde değerlendirilmiştir.

MÜLAKATA ALINACAK ADAY LİSTESİ

Listede belirtilen fakülte ve programlar, adayların mülakat için çağrıldıkları programlardır. Buradan da anlaşılacağı üzere, bir aday toplam 3 tercihinden yalnızca biri için çağrılabildiği gibi, 3 tercihine birden de çağrılabilir.

Listede aday (başvuru) numaranızı ve mülakata çağrıldığınız bölümü kontrol ettikten sonra lütfen katılacağınız mülakatın günü ve saatini kontrol ediniz.

Mülakata çağrılan adayların listesi için lütfen tıklayınız.

MÜLAKAT PROGRAMI

22 – 26 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek mülakatların gün ve saat bilgilerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Mülakat günü ve saatleri için lütfen tıklayın.

Mülakata katılacak adaylar belirtilen gün ve saatlerde Zoom programı üzerinden bağlantıya hazır bulunmalıdır. (Teknik sorunlar veya yoğunluk nedeniyle programda gecikmeler olabileceğini göz önünde bulundurunuz.

ZOOM KAYDI

Zoom programı “screen name” bölümünde adayların kendi ad-soyad ve aday (başvuru) numarası mutlaka bulunmalıdır.

E-POSTA BİLDİRİMLERİ

Mülakata çağrılan adaylar aynı zamanda e-posta ile bilgilendirilecektir. Mülakatlarınıza zamanında katılabilmek için lütfen e-posta ile size iletilen açıklamaları dikkatle inceleyiniz. Mülakat zamanında hazır bulunmayan adaylar ikinci defa çağrılmayacaktır.

NİHAİ SONUÇLAR

Nihai sonuçlar, mülakat değerlendirmeleri sonrasında 20 Ağustos 2024 tarihinde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı web sayfasında açıklanacaktır.

Not: Meslek Yüksekokullarına başvuruda bulunan adayların yerleştirme işlemleri mülakatlar sonrasında gerçekleştirilecektir.

Daha fazla bilgi için ilgili Fakülte ile iletişime geçebilirsiniz.